Cantar pod bascula auto PPL structura intergal metalica Afisare la marime maxima

Cantar pod bascula auto PPL structura intergal metalica

Cea mai utilizata solutie de cantarit autovehicule este cantarul pod bascula, iar varianta din structura integral metalica produsa de catre compania Tassinari Bilance din Italia fiind cea mai des distribuita de noi pe piata din Romania.

Detalii

Disponibilitate: Acest produs nu mai este în stoc

0,00 lei

Cea mai utilizata solutie de cantarit autovehicule este cantarul pod bascula, iar varianta din structura integral metalica produsa de catre compania Tassinari Bilance din Italia fiind cea mai des distribuita de noi pe piata din Romania.

Platformele sunt disponibile in mai multe lungimi standard: 6, 8, 9, 10, 12, 14, 15, 16 si 18 metri lungime, dar pot fi realizate la aproape orice lungime se doreste.

Platformele sunt disponibile cu capacitati de cantarire de la 30 tone la 100 tone in functie de lungimea lor.

Modul de instalare al acestora este fie suprateran (varianta pe care o recomandam) fie ingropat. In cazul variantei supraterane trebuie construite rampe din beton sau folosite rampele de metal care sunt optionale si pe care le putem furniza la cerere obtinand astfel o platforma integral mobila care va putea fi relocata daca va fi necesar. Platformele sunt modulare pentru a favoriza transportul acestora.

Structura metalica are o inaltime de maxim 30 cm si este realizata din profile IPE270 acoperite cu tabla striata de 10mm. Inaltimea totala a cantarului va fi de maxim 36 cm de la sol.

Cantarele pod bascula utilizeaza celule de cantarire model TB8 C4 de 30 tone produse de catre Tassinari Bilance. Utilizarea acestor celule va asigura performata si fiabilitate sistemului de cantarire, acestea fiind realizate din inox si avand un factor de protectie la apa si praf IP68.

Pentru a asigura o rezistenta indelungata in timp a structurii metalice cantarele pod bascula utilizeaza intre 6 si 8 celule de cantarire pentru a asigura o lungime a modulelor metalice de cel mult 6 metri evitand astfel aparitia deformarii acestora, efecte ce apar in cazul modulelor foarte lungi de pana in 9 metri.

Terminalul standard aflat în configuraţia platformei auto este unul electronic şi este destinat elaborării, totalizării, vizualizării şi imprimării datelor. Este special conceput ca prin intermediul cutiei de joncţiune să se conecteze cu toate tipurile de celule de cântărire omologate de tip analogic şi este destinat utilizării în mediu industrial.

Terminalul dispune atât de un afişaj LCD, pentru o bună vizualizare a datelor afişate precum şi de o tastatură alfanumerică cu membrană, având 24 de taste multifuncţionale.

Pentru a evita eventualele limitări ce pot aparea în utilizarea platformei cu gestiunea datelor din terminal, recomandăm utilizarea aplicaţiei soft special dezvoltate să înlocuiască din punct de vedere al funcţiilor, terminalul asigurând ca şi avantaj principal, eliminarea limitărilor.

Pentru utilizarea aplicaţiei software în operaţiunile de cântărire este necesară instalarea unui computer şi a unei imprimante într-o incintă, la o distanţă standard de până la 15 metri de platforma auto (maxim 40 metri prin achiziţionarea de cablu suplimentar).

Brosura     Detalii     Cerere oferta